طراحی اپلیکیشن

اپلیکیشن (Application) یا فرم کوتاه شده آن موسوم به App، نرم افزاری است که این امکان را فراهم می آورد تا امور متعددی را به وسیله آن انجام دهید. اپلیکیشن‌های موبایلی به نام Mobile App شناخته می شوند. اکثر آن‌ها با هزینه پایین و حتی به صورت رایگان قابل دانلود هستند. اپلیکیشن‌ها به دسته هایی مانند Web، Native، Hybrid، Killer و Legacy تقسیم می شوند.

میزان اهمیت اپلیکیشن در دهکده جهانی

در پاسخ به این پرسش باید عنوان کرد که اپلیکیشن‌ها در واقع ساختار و ستون اصلی تلفن‌های همراه هوشمند هستند. در سال ۲۰۰۷ بود که با ورود آیفون (iPhone) و حضور اپ استور (App Store) در سال بعد و همچنین اندروید (Android) و گوگل پلی  (Google Play) در سال ۲۰۰۸، اپلیکیشن‌ها به عنوان خط مشی اصلی در انقلاب تلفن‌های همراه تبدیل شدند که استفاده از تلفن همراه را بدون حضور آن‌ها غیر قابل تصور جلوه می داد.

امروزه، همه صنایع، مشاغل و فناوری‌ها بدون حضور این گزینه‌های مهم، کارایی چندانی نخواهند داشت. به علت تطبیق پذیری و کاربردی بودن اپلیکیشن‌ها در صنایع گردشگری، بازی، شبکه‌های اجتماعی، رسانه ها، بیزینس‌های مختلف و… آن‌ها به عضو ثابت و اساسی این مشاغل تبدیل شده اند.

چرا مشاغل مختلف به اپلیکیشن موبایلی نیاز دارند؟

در دنیای امروز بیزینس‌های مختلف که اکثر کارها بر پایه موارد مارکتینگ استوار شده است، انتخاب و اتخاذ شیوه و استراتژی مناسب باعث خواهد شد تا هر برندی در بین رقبای خود، به رتبه اول گروه صعود کند. ضمن اینکه برخورداری از اپلیکیشن موبایلی علاوه بر حفظ مشتریان جدید، افراد بالقوه‌ای را هم جذب خواهد کرد.

بنابراین، توسعه اپلیکیشن‌های موبایلی به نیازهای استاندارد و اساسی جهت ایجاد بیزینسی موفق تبدیل شده اند. زیرا چنین اپلیکیشن‌هایی به شیوه برد-برد عمل می کنند. بدین گونه که هم نیازهای مشتری را درک کرده و پوشش می دهند، مضاف براینکه رضایتمندی مشتریان، به سودآوری و موفقیت کمپانی ختم خواهد شد.

اپلیکیشن‌های موبایلی، کاربری ساده و آسانی داشته، در زمان و هزینه صرفه جویی می کنند و تقریباً در هر مکانی می توان از آن‌ها استفاده کرد. از طرفی، این امکان را به وجود می آورند تا صاحبان هر برند و بیزینسی، بدون صرف هزینه بالا و زمان زیاد، تبلیغات انجام داده و برند خود را به شیوه مناسبی مطرح کنند؛ به همین دلیل، ارزش و اعتبار برند افزایش خواهد یافت.

اهمیت طراحی اپلیکیشن‌ موبایل

این روزها، فناوری به صورت مداوم در حال پیشرفته شدن بوده و اهمیت شغل توسعه دهندگان موبایلی (Mobile Developer) بیش از پیش افزایش یافته است. البته، در کار آن‌ها، سبک و شیوه طراحی اپلیکیشن موبایل، داستان جدیدی محسوب می‌شود. به عنوان مثال، آن‌ها باید از جدیدترین ترندها (Trends) و شیوه‌ها برای رابط کاربری (User Interface) و تجربه کاربر (User Experience) استفاده کرده و اپلیکیشن‌ها را براساس محتوای آن‌ها، مرتب سازی کنند.

ضمن اینکه آپشن‌های موجود در اپلیکیشن، باید از بهترین زیرساختارها و اجزای تشکیل دهنده، برخوردار باشد. در اینجا، طراحان با توسعه دهندگان (Developers) رابطه تنگاتنگی می باید ایجاد نمایند. از سوی دیگر، طراحی باید با عملکرد هماهنگ بوده و براساس اطلاعات و نیازهای موجود، بازخوردهای خوبی ارائه دهد.

در غیر این صورت، اگر UI و UX واکنش‌های خوبی نداشته باشند، زحمات مدیران توسعه دهنده اپلیکیشن به هدر رفته و نیاز به صرف هزینه اضافی خواهد بود. از این گذشته، برای ایجاد ویژگی‌ها و عناصر جدید در اپلیکیشن، طراحی اپلیکیشن موبایل باید به صورت مختصر و مفید انجام شود تا کدهای مربوط به آن، دقیقاً برای هر ویژگی تعریف شده و جلوه‌های بصری آن نیز به خوبی رعایت شود. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد طراحی رابط کاربری اپلیکیشن به لینک مربوطه مراجعه کنید.

طراحی اپلیکیشن موبایل به صورت کاملا اختصاصی

در سال‌های اخیر و با رشد تکنولوژی، تلفن همراه به عنصری تاثیرگذار در زندگی همه تبدیل شده و با روی کار آمدن اپلیکیشن‌های مختلف موبایل، انجام بسیاری از کارها به راحتی قابل انجام شده است. با توجه به اهمیت اپلیکیشن‌های موبایل بسیاری از کسب و کارها بر آن شده‌اند تا بتوانند از این طریق نیز کاربران بیشتری جذب کنند.

تمامی کسب و کارها با داشتن یک اپلیکیشن کاربردی می‌توانند ارتباط نزدیک‌تر و قوی‌تری با کاربران خود برقرار کنند. همچنین با طراحی اپلیکیشن می‌توان از تمامی رقبا سبقت گرفت و در عصر دیجیتال با قدرت بیشتری حضور داشت. چتر نیلی از شرکت‌های پیشگام در زمینه طراحی و توسعه اپلیکیشن‌های تلفن همراه بوده که بدین منظور از آخرین فناوری‌های روز جهت ارائه هرچه بهتر اپلیکیشن‌ها استفاده می‌کند.