در این مقاله سعی داریم یکی از صفحات اجتماعی را به شما معرفی کنیم و به زبان کاملا ساده به شما آموزش دهیم.
لینکدین، وب سایت شبکه اجتماعی کسب و کار است که در سال 2002 تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در، کالیفرنیا قرار دارد.
لینکدین یک سایت شبکه اجتماعی است که به طور خاص برای جامعه تجاری طراحی شده است. هدف سایت این است که به اعضای ثبت نام شده اجازه دهد تا شبکه هایی از افرادی را که میشناسند و به آنها اعتماد دارند را به صورت حرفه ای ایجاد و مستند کنند.
صفحه نمایه یک عضو لینکدین که بر مهارتها، سابقه شغلی و تحصیلات تأکید دارد، دارای فیدهای خبری شبکه حرفهای و تعداد محدودی ماژول های قابل تنظیم است. برخلاف دیگر سایتهای شبکههای اجتماعی رایگان مانند فیسبوک یا توییتر، لینکدین به اتصالات نیاز دارد تا یک رابطه از قبل موجود داشته باشد.
برای ایجاد شبکه خود، میتوانید مخاطبین با سایر کاربران لینکدین اضافه کنید. همانطور که ارتباط برقرار میکنید، میتوانید تأییدیه های مهارتی را دریافت کنید، توصیه هایی بخواهید و فرصت های شغلی جدیدی پیدا کنید.
همچنین می توانید به گروه هایی بپیوندید که بر روی شرکت ها، صنایع و مشاغل مختلف متمرکز هستند. گروه ها میتوانند شما را در جریان آخرین اخبار در زمینه کاری خود قرار دهند و همچنین به شما کمک کنند افراد دیگری را پیدا کنید که در علایق حرفه ای شما مشترک هستند.
چرا باید از لینکدین استفاده کنیم:
برخلاف سایر شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک که اغلب صرفا جنبه تفریحی دارند، لینکدین بر ارتباطات حرفه ای کاربر تاکید دارد. کاربران صفحات نمایه ای ایجاد میکنند که ساختاری شبیه به رزومه دارند، به این صورت که کاربران میتوانند حرفه خود را خلاصه کنند، مهارتهای خاص خود را تبلیغ کنند و سابقه تحصیل و اشتغال خود را فهرست کنند.
هنگامی که یکی دعوت دیگری را برای پیوستن به شبکه خود میپذیرد، ارتباط بین کاربران ایجاد میشود. لینکدین به کاربران این امکان را میدهد که با جستجوی شغل، یافتن ارتباطات در یک شرکت خاص و دریافت توصیه هایی از سایر کاربران، به حرفه خود ادامه دهند. عضویت رایگان است؛ با این حال، با پرداخت برای خدمات پریمیوم، کاربران میتوانند پروفایل های بیشتری را در نتایج جستجوی خود دریافت کنند و نمایه های کامل هر کاربر لینکدین را مشاهده کنند.
رید هافمن سرمایه دار ، آلن بلو طراح محصول، کنستانتین گوریکه حرفهای بازاریابی، مهندس اریک لی و مهندس ژان لوک ویلانت لینکدین را تأسیس کردند و این وب سایت در سال 2003 راهاندازی شد. رشد در ابتدا بسیار آرام بود.
در سال 2005 لینکدین خدماتی را معرفی کرد که به شرکتها اجازه میداد لیستهای شغلی ارسال کنند و در شبکه برای یافتن کارمندان احتمالی جستجو کنند. علاوه بر این خدمات حرفه ای، لینکدین به شرکت ها اجازه میدهد تا در سایت تبلیغ کنند.
لینکدین سرانجام در سال 2007 سود آور شد. در آن سال لینکدین بیش از 15 میلیون عضو داشت و تا سال 2011 لینکدین بیش از 100 میلیون عضو در سراسر جهان داشت. عرضه عمومی اولیه لینکدین در همان سال 353 میلیون دلار جمع آوری کرد.
مایکروسافت لینکدین را در ژوئن 2016 به قیمت 26.2 میلیارد دلار خریداری کرد. به گفته برخی کارشناسان، گنجینه غنی از دادههای نیمه ساختاریافته که اعضای لینکدین آزادانه در اختیارشان قرار میدهند – عناوین شغلی، جغرافیایی، اطلاعات صنعت، مجموعه مهارتها – این معامله را به سرقت برد، حتی اگر خرید لینکدین گران تراز خرید مایکروسافت بود.
لینکدین دادههای بیش از ۲۲۵ میلیون پروفایل لینکدین را در یک نمودار اقتصادی جمعآوری میکند تا به سیاست گذاران، کارفرمایان، کارگران و مربیان بینش داده محور در مورد الگوهایی را ارائه دهد که به همسو کردن عرضه نیروی کار با تقاضا کمک میکند. چنین الگوهایی عبارتند از زمانی که مردم به طور کلی به دنبال گام بعدی در حرفه خود هستند، روند مهاجرت کاری در مکان های جغرافیایی خاص، شکاف مهارتی در صنایع خاص و شهرهایی که “چسبنده ترین” هستند، یعنی مناطقی که کارمندان کمتر از آنها دور میشوند.
طریقه استفاده از لینکدین:
ایجاد یک حساب کاربری لینکدین ساده است. تنها چیزی که نیاز دارید یک آدرس ایمیل و چند دقیقه از وقتتان است.
لینکدین یک ابزار کاریابی قدرتمند دارد که میتواند فرصت های شغلی را در سراسر جهان پیدا کند. سپس میتوانید این نتایج را بر اساس شرکت، سطح تجربه و موارد دیگر فیلتر کنید. برخی از فرصتها همچنین دارای گزینه Easy Apply هستند که به شما امکان میدهد تنها با چند کلیک با ارسال اطلاعات در پروفایل لینکدین خود، برای یک شغل درخواست دهید.
لینکدین میتواند از اولین تاثیرات با کارفرمایان گرفته تا برقراری ارتباط با همکاران، ابزار مفیدی برای شغل باشد. خوشبختانه ایجاد یک حساب کاربری رایگان است و فقط به آدرس ایمیل شما نیاز دارد.
اگر برای یادگیری نحوه استفاده از لینکدین وقت بگذارید، میتواند تأثیر زیادی بر زندگی حرفه ای شما بگذارد.
اگر هرگز از یک سایت شبکه آنلاین استفاده نکرده اید، لینکدین در ابتدا میتواند کمی پیشرفته به نظر برسد. حتی اگر قبلاً با سایتهای رسانههای اجتماعی مانند فیسبوک و توییتر آشنا هستید، باز هم میخواهید کمی زمان بگذارید تا راه خود را در لینکدین بیاموزید.
تاثیرگذاری پروفایل شما برای دیگر کاربران:
طبق تجربه ما، این نکات به تکمیل و بهبود نمایه شما کمک میکند. به خاطر داشته باشید که هیچ راه درست یا غلطی برای استفاده از لینکدین وجود ندارد، بنابراین باید آزمایش کنید تا ببینید چه چیزی برای شما مفید است.
پروفایل خود را به روز نگه دارید. اطمینان حاصل کنید که اطلاعات پروفایل لینکدین شما به روز شده و با جزئیات رزومه شما مطابقت دارد. این کار باعث میشود کارفرما راحت تر رزومه شما را با پروفایل لینکدین شما مطابقت دهد. همچنین، از آنجایی که پروفایل لینکدین محدودیت طول ندارد، حتی میتوانید جزئیات و موقعیت هایی را که نمیتوانید در رزومه خود جای دهید اضافه کنید.
مهارت های مرتبط را اضافه کنید. لینکدین افزودن مهارت ها به صفحه نمایه خود را آسان میکند. نمونههایی از مهارتهایی که میتوانید اضافه کنید عبارتند از: حل مسئله، ارتباطات قوی و نرمافزارهای رایانهای مانند Microsoft Office، Photoshop، QuickBooks و غیره. ارتباطات شما حتی میتواند شما را برای مهارت هایی که به نمایه خود اضافه کرده اید تأیید کند.
توصیه ها را بخواهید توصیه یک نظر کوتاه نوشته شده توسط یکی دیگر از اعضای لینکدین است که در نمایه شما ظاهر میشود. هنگامی که به دنبال توصیه ای هستید، سعی کنید با افرادی ارتباط برقرار کنید که با استعدادها، مهارتها و عملکرد شما در محل کار آشنا هستند. همچنین میتوانید این درس در مورد به دست آوردن منابع را از آموزش برنامههای شغلی ما مرور کنید تا درباره بهترین راه برای درخواست توصیه بیشتر بدانید.
اگر هنوز نیاز به اطلاعات بیشتر هستید، صفحه داده رایا میتواند شما را در مسیر درست راهنمایی کند. در اینجا، پیوندهایی به مقالات و ویدیوهایی را خواهید یافت که میتوانند همه چیز را در مورد ویژگیهای پیشرفته لینکدین به همراه چند نکته کلی برای شبکه سازی به شما بگویند.
ما آموزش های دیگری نیز داریم که میتواند به شما در حرفه شما کمک کند. ما برای شما در سفر حرفه ای خود آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم دانش جدید لینکدین شما بتواند به ارتقای شغل شما کمک کند.
کلام آخر
ما دراین مقاله درباره ی سئو و انواع آن صحبت کردیم. درمقاله های بعدی درباره موضوعات مرتبط با گوگل و هرآنچه که مهم است و باید بدانید بیشتر صحبت خواهیم کرد.