اینفلوئنسر مارکتینگ و اینفلوئنسر کیست؟

اینفلوئنسر به انگلیسی Influencer فردی است که دارای رسانه ( مثلا : اینستاگرام ) است و دنبال کنندگان زیادی دارد و می تواند با پروموشن و معرفی یک برند یا کسب و کار مخاطبین خود را به سمت استفاده از خدمات یا محصولات آن برند هدایت کند و اینفلوئنسر مارکتینگ تبلیغات و بازاریابی از طریق این افراد است. این تعریف کوتاه و جامعی در خصوص یک فرد اینفلوئنسر و اینفلوئنسر مارکتینگ بود.

 

اینفلوئنسر مارکتینگ

 

اینفلوئنسر کیست؟

شاید در حال حاضر اینفلوئسر به کسانی که در شبکه های اجتماعی با دنبال کنندگان زیاد حضور دارند گفته شود، اما باید بگویم اینفلوئنسر کسی است تاثیر گذار روی سایر مخاطبین که رسانه ای جامع را در اختیار داشته باشد.

خیلی ها اینفلوئنسر را فردی می دانند که در شبکه های اجتماعی فعال باشد و با خبر سازی از خود میزان قابل توجهی از مخاطبین را به خود جذب کرده است، اما یک بازیگر و هنرمند محبوب که در شبکه های اجتماعی حضور نداشته باشد نیز می تواند اینفلوئنسر باشد.

این افراد با توجه به طیف وسیع مخاطبان می توانند به جز قراردادن اخبار خود، از تبلیغات برندها و کسب و کارهای دیگر برای کسب درآمد استفاده کنند. به کسانی که این کار را انجام می دهند اینفلوئنسر می گویند.

اینفلوئنسر مارکتینگ

اینفلوئنسر مارکتینگ یا بازاریابی تأثیر گذار زیر مجموعه بازاریابی است. در این روش اشخاصی که با برندسازی شخصی موفق به جذب مخاطبان شده اند برای نمایش یا معرفی برند محبوب خود دست به کار می شوند.

همان طور که می دانید یکی از روشهای موثر در بازاریابی ، بازاریابی دهان به دهان است. در اینفلوئنسر مارکتینگ از این روش بازاریابی به خوبی بهره برده و باعث می شود مخاطبین فرد اینفلوئنسر به محصول یا خدمات برند جذب شوند.

 

 

مزایای اینفلوئنسر مارکتینگ

اینفلوئنسر مارکتینگ به درد کسب و کارهایی می خورد که :

  • به دنبال تبلیغات بسیار زود بازده باشند.
  • هزینه تبلیغات میلیونی داشته باشند.
  • به دنبال معروف شدن محصول یا برندشان باشند.

حتما بخوانید: آشنایی با شبکه اجتماعی پینترست

 

مزایای استفاده از روش بازاریابی اینفلوئنسر مارکتینگ :

1. دستاورد اجتماعی: اینفلوئنسرها می‌توانند از طریق کانال‌های اجتماعی و وبلاگ‌ها به میلیون‌ها مشتری دسترسی پیدا کنند.

2. محتوا اصلی: اینفلوئنسرها محتوای اصلی و اغلب مؤثر بازاریابی را برای برند مورد نظر تولید می‌کنند.

3. اعتماد مصرف‌کننده: اینفلوئنسرها روابط قوی با مخاطبان خود برقرار می‌کنند که این امر اعتماد خاصی را بین آنها و مخاطبینشان ایجاد می کند، در نتیجه معرفی محصول یا خدمات شما به سرعت منجر به خرید و استفاده مشتری می شود.

ویژگی های یک اینفلوئنسر

  • باید دید فرد تبلیغ کننده با چه اقشاری در ارتباط است و آیا آن اقشار می توانند مشتری برند شما باشند یا خیر؟!
  • باید دید فرد تبلیغ کننده بیشتر در چه زمینه هایی فعالیت می کند، در حوزه فان و تفریح یا زیبایی یا فشن یا …. بسته به نوع پیج و فعالیتش باید فرد تبلیغ دهنده را انتخاب کنید.
  • نحوه ساخت تبلیغ فرد چگونه است.
  • متقاعد کنندگی: میزان نتیجه در نادیده گرفتن مشاوره اینفلوئنسر.
  • سختی نقش : میزان تأثیری که در طول چرخه حیات تصمیم‌گیری اعمال می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی لوگو، گرافیک و چاپ، ادمین اینستاگرام، عکاسی

(طراحی و سئو سایت و اپلیکیشن موبایل)